Ważne informacje - cennik Cena każdego tortu ustalana jest indywidualnie od projektu, liczby porcji, ozdób i stopnia pracochłonności. Nie ma ceny za kg. Wycena wagi to nieporozumienie ponieważ dwa różne torty mogą różnić się wagą nawet o 1-1,5 kg mimo tej samej średnicy i wysokości tortu a tworzenie jednego z nich może być znacznie trudniejsze i dłużej czasu zajmuje. Prowadzimy Pracownię a nie cukiernię. Moje torty różnią się od masowej produkcji dużych cukierni. Do każdego tortu podchodzę indywidualnie i w każdy wkładam swoje serce i artystyczną duszę. Cena to także wysokiej jakości składniki, ponieważ nie używam gotowych mieszanek. Moje torty to prawdziwe jajka, wysokiej klasy czekolady, najlepsza mąka, prawdziwa bita śmietana, mascarpone, świeże owoce , frużelina itd. Staram się jak mogę wystrzegać tablicy Mendelejewa. Nie używam nawet proszku do pieczenia bo bez tego biszkopty rosną smaczne i wysokie. Każdy tort jest jedyny i niepowtarzalny, mogą być najwyżej do siebie podobne. Każda figurka, która znajdzie się na torcie jest tworzona przeze mnie własnoręcznie. RODZAJE TORTÓW - torty z masą cukrową lub bez, np. drip cake ( ze spływającą czekoladą w różnych wersjach kolorystycznych, dekorowane słodyczami , żywymi kwiatami lub ozdobami z masy cukrowej ) Pisząc zapytanie o cenę tortu muszę wiedzieć jaki to ma być mniej więcej tort, na jaką okazję, na jaką liczbę porcji, jaki smak tortu, data i godzina na kiedy ma być przygotowany tort. Odpowiedzi na te pytanie pomogą Nam wspólnie stworzyć niepowtarzalny tort artystyczny by dostosować go do Państwa oczekiwań. Po ustaleniu szczegółów proszę w przeciągu 3 dni dokonać wpłaty zadatku co najmniej 35% wartości zamówienia, wpisując w tytule przelewu imię i nazwisko oraz datę na kiedy ma być przygotowany tort. Ponieważ liczba zamówień, które mogę przyjąć na dany dzień jest ograniczona ( słodkości tworzę sama :-) ) brak wpłaty zadatku powoduje iż rezerwacja zostaje anulowana, a zarezerwowany termin jest dostępny dla innych. Zadatek można także uregulować osobiście w Pracowni. CIASTA - 1 blacha ciasta kosztuje 150 zł SŁODKIE STOŁY - w ich skład wchodzą słodkości takie jak: muffinki, makaroniki, cake pops, babeczki, lukrowane pierniczki, ciasteczka, mini pavlova a także na duże porcje, deserki w pucharkach, lizaki bezowe, serniczki, ciasta, monodesery, tartaletki, szarlotki, lemoniada itp. Cena zaczyna się od 30 do 50zł/os. Małe candy bary do 70 osób wyceniam za całość. Na cenę składają się słodkości w określonym kolorze przewodnim, użyczenie naczyń ( stołu jeśli zajdzie taka potrzeba) , wszelkie dekoracje ( bez kwiatów ) TORTY ŚLUBNE - również wyceniane są od projektu za całość. Przy zamówieniu tzw. "pakietu" (tortu oraz słodkiego stołu lub ciast) - możliwy rabat. Do każdego tortu ślubnego lub słodkiego stołu spisuję umowę. NIE SPRZEDAJĘ SAMYCH DEKORACJI Zamówienia przyjmuję telefonicznie 605 249 665, przez FB lub osobiście w Pracowni. Dane do przelewu : Słodka Manufaktura Jolanta Mierzwiak - Szydłowska ul. Janusza Korczaka 10a 48-303 Nysa 22 1950 0001 2006 6153 6654 0002
Super napisane. Musze tu zaglądać częściej.
OdpowiedzUsuń